• DCD996P2
  • gbh 18-v-26

Vibrator Intern de Beton Wacker IREN 65

ADAUGA UN REVIEW

Cum apreciezi acest produs?

Valoare

Diam. cap de vibrare: 65 mm

Diam. de actiune: 100 cm

Curent: 25/4,2 A

Garantie persoana juridica 1 an. Garantie persoana fizica 2 ani. TRANSPORT GRATUIT 14 ZILE POSIBILITATE RETUR
Ai intrebari despre acest produs?

Descriere

IREN 65 este vibrator de beton intern, cu convertizor, de 1700 W. Se folosesc doar impreuna cu un convertizor de frecvenata. Performanta 100% chiar si la solicitare mare. Aparatele seriei IREN ating performante excelente de compactare de la cel mai mic la cel mai mare corp vibrator, pentru toate tipurile uzuale de beton, datorita motoarelor de curent trifazic puternice, de turatie constanta. Sub Sarcina, aceste vibratoare interne de inalta frecventa isi desfasoara intreaga putere. Prin intermediul unui furtun lung de protectie, ele pot fi utilizate flexibil, in cele mai diferite scopuri.

CARACTERISTICI

Brand Wacker-Neuson
Garantie pj Garantie persoana juridica 1 an.
Garantie pf Garantie persoana fizica 2 ani.
Specificatii tehnice
Cod Unic IREN 65
Producator WACKER
Putere 1700 W
Greutate in Kg 22.5000
Kit Livrare

-cablu de protectie
-intrerupator
-cablu de racordare
-doza
-instructiuni de utilizare
-catalogul pieselor de schimb

Alte detalii

IREN 65 este vibrator de beton intern, cu convertizor, de 1700 W cu performanta 100% chiar si la solicitare mare.

Aparatele seriei IREN ating performante excelente de compactare de la cel mai mic la cel mai mare corp vibrator, pentru toate tipurile uzuale de beton, datorita motoarelor de curent trifazic puternice, de turatie constanta. Sub sarcina, aceste vibratoare interne de inalta frecventa isi desfasoara intreaga putere. Prin intermediul unui furtun lung de protectie, ele pot fi utilizate flexibil, in cele mai diferite scopuri.

Infasurarea statorului rezistenta la vibratii apartine clasei de izolatie H si este imbracata in material plastic si capsulata. Ea rezista pentru scurt timp la 180 grade Celsius. Mobilitatea lagarelor de rostogolire de mare performanta este asiguranta prin lubrifierea in baie de ulei.

Protectia impotriva suprasolicitarii se realizeaza prin intermediul unui releu de protectie termica impiedica avarierea motorului prin supraincalzire. Intretinerea este simpla ,iar corpul vibrator poate fi inlocuit fara scule speciale. Sunt deosebit de robuste datorita unui tratament termic special al otelului, iar corpurile vibratoare ale seriei IREN 57 sunt extrem de rezistente la avarieri , fiind deosebit de fiabile.

6.009,00 Lei

PE STOC

Comenzi telefonice 0746-197942 0264-275227