Politica de Confidentialitate

Stimate client, informatiile dvs. personale (nume, numar de telefon, adresa de e-mail si adresa de corespondenta) ne permit sa va contactam, in caz de necesitate.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC EPINVEST SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Putem folosi informatiile personale pentru a va notifica in legatura cu modificari majore aduse website-ului, sau cu noi servicii Epinvest. Daca nu doriti sa primiti astfel de informatii, va puteti schimba preferintele in orice moment.

In plus, dorim sa utilizam informatiile dvs. personale in scopul furnizarii de continut adaptat intereselor dvs. specifice. Astfel, veti primi mai multe raspunsuri la solicitarile dvs. De asemenea, acestea va permit accesarea unor module ale website-ului unde se aplica reglementarile legale in domeniu.

In scopul imbunatatirii website-ului nostru putem culege informatii care sa ne ajute sa intelegem modalitatea in care acesta este utilizat de catre clienti.

Toate datele personale pe care le colectam sunt protejate impotriva accesului neautorizat prin utilizarea celor mai recente tehnologii de securitate.

Epinvest nu va vinde, comercializa, inchiria sau dezvalui informatiile dvs. Personale.

Epinvest va elibera informatii referitoare la contul bancar catre terti atunci cand acest lucru este necesar in vederea conformarii cu legea.

Epinvest poate furniza statistici referitoare la clienti, vanzari,etc. catre vanzatori de renume, insa aceste statistici nu vor contine informatii personale de identificare.

Prin utilizarea acestui website va exprimati acordul fata de colectarea si utilizarea informatiilor de catre Epinvest. Daca decidem sa modificam aceasta politica de confidentialitate, modificarile vor fi publicate pe aceasta pagina, pentru ca dvs. sa stiti in orice moment ce fel de informatii colectam, cum le utilizam, si in ce conditii le dezvaluim catre terti.