Livrare si plata

Produsele comercializate pe shop.epinvest.ro sunt livrate exclusiv in Romania.

Livrarea produselor se face prin firme de curierat rapid ( Fan Courier, Urgent Curier, GLS, Transilvania Post )

Costul de expediere al oricarui produs este de 20 RON oriunde pe teritoriul Romaniei ( daca localitatea destinatarului se afla in zona de livrare a firmelor de curierat ). Daca livrarea produselor este ceruta de catre client intr-o localitate care nu se afla pe raza firmei de curierat ( ar fi vorba de kilometri suplimentari ), plata transportului este suportata de catre client .

Pentru produse cu greutati mari, costul transportului este comunicat clientului in momentul confirmarii telefonice a  comenzii.

Pentru comenzi care depasesc 200 RON livrarea este GRATUITA**.

  • Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmata de dumneavoastra la telefon unuia din operatorii nostri.
  • Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. In mod normal in 24-48 de ore (ore din zi lucratoare) de la confirmarea unei comenzi primiti produsul acasa daca produsul respectiv se afla pe stocul nostru.
  • Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, un consultant va va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produselor comandate.
  • Incasarea banilor se va face de agentul care va livreaza produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice si nimic altceva in plus.

 

Important! Nu avem taxe si comisioane ascunse! In momentul receptionarii produselor platiti exact cat v-a fost confirmat la telefon.

** Fac exceptie de la aceasta regula produse aflate la preturi speciale, sau a caror greutate este foarte mare. Pentru aceste produse, detaliile privind costurile livrarii vor fi discutate cu clientul inainte de expedierea produselor catre el.

Metodele de plata acceptate pe site-ul Epinvest sunt:

 -          Plata ramburs, in cazul in care livrarea se face prin curierat rapid

 -          Plata prin transfer bancar la unul din conturile Epinvest:

                                          RO73BTRL01301202934369XX – Banca Transilvania Cluj

 

 

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.epinvest.ro. 

 

 

Date companie

S.C. Epinvest S.R.L.

CUI: RO6541951

Numar Inregistrare Registrul Comertului: J12/3548/1994

Sediul Central: Str. Avram Iancu, Nr. 502-504, Comuna Floresti, Judetul Cluj

Numar de telefon: 0264-275227, 0746-197942

 

Returnarea produselor cumparate

Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe .epinvest.ro in termen de 10 zile lucratoare de la data intrarii in posesie a produselor.

Returnarea produselor se poate face exclusiv de pe teritoriul Romaniei.

Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.

Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra,a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Cu alte cuvinte, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email sau fax prin care renuntati la produs.

Renuntarea la produs se poate face doar daca ati achizitionat produsul prin curier.

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de SC Epinvest SRL. Produsul se va trimite printr-o firma de curierat rapid pe care clientul o va alege, la adresa indicata de reprezentantul Epinvest.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :